ПРИЈАВА ИСПИТА ЗА ЈАНУАРСКО-ФЕБРУАРСКИ ИСПИТНИ РОК II ТЕРМИН ЗА СВЕ СТУДЕНТЕ МЕДИЦИНСКОГ ФАКУЛТЕТА СВИХ СТУДИЈСКИХ ПРОГРАМА

Пријава  испита за  јануарско-фебруарски испитни рок – II термин за све студенте:

од 06. до 14.02.2021. године (24:00).

Јануарско-фебруарски испитни  рок  II термин за прве године: од 15. до 26.02.2021. године.

Јануарско-фебруарски испитни  рок II термин за све остале године: од 22. до 06.03.2021. године.

Обавјештавају се студенти свих студијских програма да прије почетка пријаве испита за испитне рокове провјере своје финансијске картице и уплате своја дуговања. Дозвољени дуг износи 50 КМ.

Након истека рока за пријаву испита по одлуци Управног одбора Универзитета у Источном Сарајеву студент плаћа накнадну пријаву испита у износу од  30 КМ. Изузетак ове одлуке су студенати који у периоду пријаве за испит нису завршили евентуални испит из првог термина.

Напомена: На сједници Наставно-научног вијећа Медицинског факултета донесена је Одлука да студенти студијских програма Медицина, Стоматологија и Здравствена њега не могу полагати испите из завршне године студија без положених испита из наставног предмета Енглески језик. Студенти студијског програма Специјална едукација и рехабилитација не могу плагати испите из завршне године студија без положеног наставног предмета Енглески језик 1. Студенти који не буду поштовали одлуку биће лично одговорни и санкционисани.