Обавјештење за све учеснике ПРВОГ СРПСКОГ КОНГРЕСА МОЛЕКУЛСКЕ МЕДИЦИНЕ

Поштовани чланови друштва и учесници Конгреса,

Подсећам вас да се примакао последњи дан за слање апстраката (29.05.2022): https://www.docdroid.net/xMpcXzb/sazetak-template-2022-docx

Молим вас да пошаљете и САЖЕТКЕ и ABSTRACT-e због двојезичности Књиге сажетака.

Апстракте слати на мејл СДИОР односно на мејл са којег сте добили ово писмо.

Остала питања:

1. Прелиминарни и сасвим оквиран програм – са тачном сатницом али разумљиво без наслова тема је у прилогу овог мејл. Коначни програм сачиниће Научни одбор после анализе приспелих сажетака.

У овом тренутку важно је да знате да ће се радни део Конгреса одигравати у просторијама Медицинског факултета у Фочи, Универзитета Источно Сарајево.

2. Од велике помоћи би било да мејлом одговорите са ДА или НЕ на питања:

Долазим на Конгрес?

Шаљем или сам послао апстракт?

Желим да усмено изложим рад?

3. Смештај у Фочи је обезбеђен за све учеснике и то: Хотел ЗеленгораМотел Бриони и Професорске собе при Студентском дому. Распоред ће се знати кад буде познат списак учесника. Зато вас молим да уколико са да одговорите на питање да ли долазите на Конгрес  у наставку попуните и колоне која се односи на жеље око смештаја. 

Комплетне трошкове смештаја и исхране током два радна дана (четвртак и петак) је на себе преузео Медицински факултет у Фочи, Универзитета у Источном Сарајеву, на чему им у име свих нас бескрајно хвала.

4. Временски оквир излагања:

Пленарна предавања 20-30 минута

Усмене презентације по сесијама: 10-15 минута

5. Подсећам вас да котизација износи 10.000 РСД за чланове СДИОР и 15.000 РСД за оне који баш неће да се учлане (приступница учлањење ће бити могуће и на пулту за регистрацију на дан отварања Конгреса) по учеснику и покрива трошкове:

·       Припреме Књиге сажетака, остале конгресне материјале – 2.200 РСД

·      Смештај и исхрану током излета у Камп Дивља Ријека (од петка увече до суботе послеподне) и рафтинг Таром и Дрином- 7.800 РСД односно 65Е.

·       Наравно биће оних који не желе или не могу да иду на излет – у том случају котизација је 2.200 РСД

Будући да је рачун СДИОР-а регистрован у Републици Србији, а да плаћања треба да се обаве у Српској, што некад уме да буде компликовано због трансфера пара преко Свифт система плаћања и конверзије из валуте у валуту, најзгодније би било да понесете новац и то 65Е и/или 2200РСД и да котизацију платите на регистрационом пулту.

Уколико то не желите или не можете, новац уплатите на рачун СДИОР-а до почетка конгреса. Број рачуна и упутство за плаћање ћемо доставити најкасније до 01.06.2022.године.

МОЛИМ ВАС ДА ОДГОВОРЕ НА ПИТАЊА ДОСТАВИТЕ НАЈКАСНИЈЕ ДО НЕДЕЉЕ (29.05.2022) ШТО ЈЕ УЈЕДНО И ПОСЛЕДЊИ ДАН ЗА СЛАЊЕ САЖЕТАКА.   

Наравно да паметни људи имају много питања и ми вам стојимо на располагању ако будемо знали одговоре.

Прелиминарни и сасвим оквиран програм .

У име Организационог одбора,

Небојша Арсенијевић