OБАВЈЕШТЕЊЕ ЗА СТУДЕНТЕ ИНТЕГРИСАНИХ СТУДИЈА, ПРВОГ, ДРУГОГ И ТРЕЋЕГ ЦИКЛУСА СТУДИЈА МЕДИЦИНСКОГ ФАКУЛТЕТА СВИХ СТУДИЈСКИХ ПРОГРАМА УКЉУЧУЈУЋИ И СТУДЕНТЕ КОЈИ ИМАЈУ АПСОЛВЕНТСКИ СТАЖ

Број:01-10-1

Датум: 03.10.2022.године

OБАВЈЕШТЕЊЕ

ЗА СТУДЕНТЕ ИНТЕГРИСАНИХ СТУДИЈА, ПРВОГ, ДРУГОГ И ТРЕЋЕГ ЦИКЛУСА СТУДИЈА МЕДИЦИНСКОГ ФАКУЛТЕТА СВИХ СТУДИЈСКИХ ПРОГРАМА УКЉУЧУЈУЋИ И СТУДЕНТЕ  КОЈИ ИМАЈУ АПСОЛВЕНТСКИ СТАЖ

Пријава  испита за додатни октобарски испитни рок :

 од 04.10.2022.године до 05.10.2022. године.

Додатни октобарски испитни  рок : од 06.10. до 14.10.2022. године.

Обавјештавају се студенти свих студијских програма да прије почетка пријаве испита за испитне рокове провјере своје финансијске картице и уплате своја дуговања. Дозвољени дуг износи 50 КМ.

Након истека рока за пријаву испита, по одлуци Управног одбора Универзитета у Источном Сарајеву студент плаћа накнадну пријаву испита у износу од  30 КМ.

Напомена за студенте првог циклуса студија: На сједници Наставно-научног вијећа Медицинског факултета донесена је Одлука да студенти студијских програма Медицина, Стоматологија и Здравствена њега не могу полагати испите из завршне године студија без положених испита из наставног предмета Енглески језик. Студенти студијског програма Специјална едукација и рехабилитација не могу полагати испите из завршне године студија без положеног наставног предмета Енглески језик 1. Студенти који не буду поштовали одлуку биће лично одговорни и санкционисани.

                                                                                                       ПРОДЕКАН ЗА НАСТАВУ

                                                                                                       Проф. др Ирена Младеновић