Европска ноћ истраживача БиХ 2021

Европска ноћ истраживача иницијатива је која се проводи у цијелој Еуропи уз финанцијску подршку Еуропске комисије. Циљ је приближити истраживаче јавности и подстаћи младе за будући улазак у истраживачку каријеру. Европска ноћ истраживача БиХ 2021. и ове године одржаће се ОНЛИНЕ.

Акроним пројекта је RiNG – 2021. Овогодишњи слоган је: Beyond the Horizon.

Позивамо све заинтересоване да узму учешће у овогодишњем догађају Европска ноћ истраживача. Главни догађај је 24.9.2021. године.

Пријављени учесници представљају се кроз ливе учешће (Zoom) гдје у периоду од 10 или више минута могу да представе своје пројекте, развојне идеје, трансфер знања. Додатне могућности су учешће у интервјуима. Након главног догађаја, у наредном период, до краја октобра, постоји могућност учешћа у панел дискусијама или радионицама.

Пријаве учешћа потребно је обавити до 21.09.2021. године путем линка хттпс://ноцистразиваца.ба/о-ноци-истразиваца/контактирајте-нас/ или на емаил адресу m.sobot@tidea.eu

Сви пријављени кандидати потребно је да своје учешће пријаве и у Канцеларију проректора за науку, истраживање и развој на емаил dajana.vukojevic@ues.rs.ba