Добробит појединца у образовању и науци: здравље, сигурност, срећа и просперитет у високом образовању

Обавјештавамо Вас да ће се 23.09.2021. године у периоду од 9 до 14 часова у организацији Универзитета у Сарајеву, а у сарадњи са јавним универзитетима у БиХ: Универзитет у Бањој Луци, Универзитет у Бихаћу, Универзитет „Джемал Биједић“ у Мостару, Универзитет у Источном Сарајеву, Свеучилиште у Мостару, Универзитет у Тузли и Универзитет у Зеници одржати онлине wебинар “Добробит појединца у образовању и науци: здравље, сигурност, срећа и просперитет у високом образовању”.

Wебинар се организује у оквиру заједничких активности Комисије за израду оквирног стручног усавршавања универзитетских наставника и сарадника (Програм „ТРАИН“) коју је именовала Ректорска конференција БиХ.

Wебинар има за циљ да омогући подршку јачању капацитета академског особља свих јавих универзитета у БиХ при чему се приликом одабира тема посебно узео у обзир значај осјећаја добробити универзитетских наставника и сарадника као важног феномена за реализацију професионалних и личних улога запослених у високом образовању.

Лјубазно Вас молимо да обавјештење о одржавању wебинара и инструкцију за регистрацију прослиједите наставницима и сарадницима са вашег факултета/академије.

Молимо да регистрацију извршите путем линка https://forms.office.com/r/rBaDWGuKi8

Програм рада wебинара доступан је на званичној страници Универзитета у Источном Сарајеву. https://www.ues.rs.ba/2021/09/14/vebinar-dobrobit-pojedinca-u-obrazovanju-i-nauci-zdravlje-sigurnost-sreca-i-prosperitet-u-visokom-obrazovanju/

За сва додатна питања везана за wебинар можете контактирати Канцеларију проректора за науку, истраживање и развој. Контакт особа Доц. др Дајана Вукојевић