Уназад десет година на Медицинском факултету у Фочи организовани су симпозијуми доктора стоматологије, који су од 2018 године прерасли у Међународни конгрес. Фоча постаје престоница стоматологије РС, а докторима пружа значајан вид едукације.

За ових десет година преко 2500 стоматолога прошло је кроз те видове едукације, те 80 до 100 професора са универзитета, од Загреба, Београда, ВМА, Крагујевца, Ниша, Подгорице, Новог Сада, Косовске Митровице, Скопља. Поносни смо што смо успоставили регионалну сарадњу са свим већим и најзанчајнијим центрима на Балкану како бисмо нашим колегама у РС пружили квалитетан вид едукације.

У наредном периоду Специјалистицки центар за стоматологију ће кренути и са организовањем различитих курсева из свих области стоматологије. Посебно смо поносни што ни један значајни стручни и научни скуп у региону не може проћи без наших предавача. У досадашњем периоду наши наставници су одржали више од 50 предавања по позиву на различитим конгресима како у земљи тако и у иностранству. Сваке године перманентно радимо на едукацији властитог кадра кроз различите студијске боравке на различитим клиникама, од Београда, Единбурга, Цириха..

Први Међународни конгрес доктора стоматологије (зборник радова)

Други Међународни конгрес доктора стоматологије (зборник радова)

Трећи Међународни конгрес доктора стоматологије (зборник радова)

Четврти Међународни конгрес доктора стоматологије (зборник радова)