OBAVJEŠTENJE ZA STUDENTE MEDICINSKOG FAKULTETA SVIH STUDIJSKIH PROGRAMA

NA SJEDNICI SENATA UNIVERZITETA U ISTOČNOM SARAJEVU USVOJENA JE ODLUKA O ORGANIZOVANJU ISPITA U AKADEMSKOJ 2019/2020. GODINI. U SKLADU SA OVOM ODLUKOM JUNSKO-JULSKI ISPITNI ROK DRUGI TERMIN ODRŽAĆE SE U PERIODU OD 16.07.2020.GODINE DO 24.07. 2020.GODINE.

PRIJAVA ISPITA ZA DRUGI TERMIN JUNSKO-JULSKOG ROKA TRAJE OD 11.07.2020.GODINE DO 16.07.2020.GODINE. PRIJAVA ISPITA VRŠIĆE SE ELEKTRONISKOM POŠTOM KORIŠĆENJEM APLIKACIJE „STUDENTSKI INFO KIOSK“.

ZA PRIJAVU ISPITA NEOPHODNO JE IMATI OVJEREN ZIMSKI SEMESTAR I UPISAN LJETNI SEMESTAR, TE UPLAĆENA DUGOVANJA NA FINANSIJSKOJ KARTICI (DOZVOLJENI DUG 50 KM). NAKON ISTEKA ROKA ZA PRIJAVU ISPITA PO ODLUCI UPRAVNOG ODBORA UNIVERZITETA U ISTOČNOM SARAJEVU STUDENT PLAĆA NAKNADNU PRIJAVU ISPITA U STUDENTSKOJ SLUŽBI FAKULTETA U IZNOSU OD 30 KM.

U ZGRADI MEDICINSKOG FAKULTETA STUDENTI SU OBAVEZNI POŠTOVATI SVE EPIDEMIOLOŠKE MJERE: OBAVEZNO NOŠENJE ZAŠTITNE MASKE, ODRŽAVANJE PREPORUČENOG FIZIČKOG RASTOJANJA, IZBJEGAVANJE BORAVKA VAN OBAVEZNIH ISPITNIH I DRUGIH AKTIVNOSTI. NAPOMENA: NA ŠALTERU STUDENTSKE SLUŽBE FAKULTETA DOZVONJENO JE PRISUSTVO NAJVIŠE DVA STUENTA.

 

OBAVJEŠTENJE ZA STUDENTE MEDICINSKOG FAKULTETA SVIH STUDIJSKIH PROGRAMA