ОБАВЈЕШТЕЊЕ ЗА СТУДЕНТЕ МЕДИЦИНСКОГ ФАКУЛТЕТА СВИХ СТУДИЈСКИХ ПРОГРАМА

НА СЈЕДНИЦИ СЕНАТА УНИВЕРЗИТЕТА У ИСТОЧНОМ САРАЈЕВУ УСВОЈЕНА ЈЕ ОДЛУКА О ОРГАНИЗОВАЊУ ИСПИТА У АКАДЕМСКОЈ 2019/2020. ГОДИНИ. У СКЛАДУ СА ОВОМ ОДЛУКОМ ЈУНСКО-ЈУЛСКИ ИСПИТНИ РОК ДРУГИ ТЕРМИН ОДРЖАЋЕ СЕ У ПЕРИОДУ ОД 16.07.2020.ГОДИНЕ ДО 24.07. 2020.ГОДИНЕ.

ПРИЈАВА ИСПИТА ЗА ДРУГИ ТЕРМИН ЈУНСКО-ЈУЛСКОГ РОКА ТРАЈЕ ОД 11.07.2020.ГОДИНЕ ДО 16.07.2020.ГОДИНЕ. ПРИЈАВА ИСПИТА ВРШИЋЕ СЕ ЕЛЕКТРОНИСКОМ ПОШТОМ КОРИШЋЕЊЕМ АПЛИКАЦИЈЕ „СТУДЕНТСКИ ИНФО КИОСК“.

ЗА ПРИЈАВУ ИСПИТА НЕОПХОДНО ЈЕ ИМАТИ ОВЈЕРЕН ЗИМСКИ СЕМЕСТАР И УПИСАН ЉЕТНИ СЕМЕСТАР, ТЕ УПЛАЋЕНА ДУГОВАЊА НА ФИНАНСИЈСКОЈ КАРТИЦИ (ДОЗВОЉЕНИ ДУГ 50 КМ). НАКОН ИСТЕКА РОКА ЗА ПРИЈАВУ ИСПИТА ПО ОДЛУЦИ УПРАВНОГ ОДБОРА УНИВЕРЗИТЕТА У ИСТОЧНОМ САРАЈЕВУ СТУДЕНТ ПЛАЋА НАКНАДНУ ПРИЈАВУ ИСПИТА У СТУДЕНТСКОЈ СЛУЖБИ ФАКУЛТЕТА У ИЗНОСУ ОД 30 КМ.

У ЗГРАДИ МЕДИЦИНСКОГ ФАКУЛТЕТА СТУДЕНТИ СУ ОБАВЕЗНИ ПОШТОВАТИ СВЕ ЕПИДЕМИОЛОШКЕ МЈЕРЕ: ОБАВЕЗНО НОШЕЊЕ ЗАШТИТНЕ МАСКЕ, ОДРЖАВАЊЕ ПРЕПОРУЧЕНОГ ФИЗИЧКОГ РАСТОЈАЊА, ИЗБЈЕГАВАЊЕ БОРАВКА ВАН ОБАВЕЗНИХ ИСПИТНИХ И ДРУГИХ АКТИВНОСТИ. НАПОМЕНА: НА ШАЛТЕРУ СТУДЕНТСКЕ СЛУЖБЕ ФАКУЛТЕТА ДОЗВОЊЕНО ЈЕ ПРИСУСТВО НАЈВИШЕ ДВА СТУЕНТА.

 

ОБАВЈЕШТЕЊЕ ЗА СТУДЕНТЕ МЕДИЦИНСКОГ ФАКУЛТЕТА СВИХ СТУДИЈСКИХ ПРОГРАМА